Kwadrantgroep

Verzorgende IG Thuiszorg Achtkarspelen

Wat doe je als Verzorgende IG?
Werken in de thuiszorg betekent afwisseling en dynamiek. Geen dag is hetzelfde, want elke cliënt en thuissituatie is uniek. Jij hebt oog voor de eigen regie van de cliënt om op maat gemaakte oplossingen te vinden, zodat zij zo lang mogelijk veilig en comfortabel in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. We stimuleren zelfredzaamheid, hebben oog voor de autonomie van de cliënt en werken vanuit positieve gezondheid. Je werkt met respect voor de levensstijl en maakt optimaal gebruik van hun sociale netwerk.

Je coördineert het zorgproces en voert de zorgtaken uit zoals is opgesteld in het digitale zorgplan. De zorgtaken variëren van handelingen rond de persoonlijke hygiëne van de cliënt tot verpleegtechnische taken zoals het verzorgen van wonden, het toedienen van injecties en het aanreiken van medicijnen. Hierbij heb jij een altijd een luisterend oor.

De signalen die je opvangt, leg je vast in het digitale zorgdossier en je onderhoudt nauw contact met familieleden, huisartsen, apotheken en andere betrokkenen.

Waar ga je werken?
Als VIG Thuiszorg ga je aan de slag in Team Harkema-Surhuizum-Augustinusga.

De Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. De Friese Wouden is onderdeel van KwadrantGroep. KwadrantGroep bestaat uit de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp en servicepakket MeiJo. 

Wat breng je mee?
Als Verzorgende IG in de thuiszorg vind jij het heerlijk om alleen op route te zijn. Het geeft je een gevoel van vrijheid, terwijl je aan het werk bent. Wel weet je bij onvoorziene situaties jouw collega’s op te zoeken om samen te sparren. Al met al doe je het werken in de zorg uiteindelijk met elkaar. 

Verder:

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG
  • Je bent in het bezit een eigen auto
  • Je schrikt niet van onregelmatige werktijden (je hoeft niet ’s nachts aan het werk) 

Waarom KwadrantGroep?

  • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Je kunt tussen de 12 tot 20 uur per week aan de slag. Het aantal contracturen bepalen we in overleg met jou;
  • Een salaris variërend van € 2.466 tot € 3.256, passend bij jouw kennis en ervaring (bij 36 uur, cao VVT, FWG 35);
  • 237 verlofuren (bij 36 uur);
  • Plus nog veel meer voordelen, zoals reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, pensioenopbouw, 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en leuke extra's met belastingvoordeel zoals sportabonnement, fiets en verschillende cadeaubonnen. 

Solliciteer!
Zie jij jezelf al in deze rol werken? Wacht dan niet langer en solliciteer online via de sollicitatiebutton. Vergeet niet je cv en motivatiebrief toe te voegen. De vacature blijft open tot we de perfecte nieuwe collega hebben gevonden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sylvia Aartsen 'Planning Coördinator' via 06-10917540.

Referentienummer:
138.07.24
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Avond
Dag
Weekend
Contactpersonen:
HR Services
tel.: 0885120330
Terug naar boven