Kwadrantgroep

Senior inkoper

Over KwadrantGroep
KwadrantGroep biedt vanuit de merken De Friese Wouden, Elkander en Palet, in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Wat ga je doen
Als Strategisch Inkoper bij KwadrantGroep ben jij verantwoordelijk voor het regisseren, coördineren, harmoniseren en bewaken van het inkoopproces op strategisch en tactisch niveau. Jij draagt zorg voor de projectmatige afstemming van kwaliteitseisen en de wensen van gebruikers binnen de organisatie op het inkoopdienstverleningsproces. Met jouw expertise adviseer, begeleid en ondersteun je de organisatie op het gebied van productleverancierskeuze, prijs, kwaliteit, functionaliteit en service.
In jouw rol inventariseer je behoeften, stel je eisen op, vraag je offertes aan en vergelijk je deze. Je voert onderhandelingen met je contracten leveranciers en stelt overeenkomsten op, implementeert en beheert deze. Je levert een actieve bijdrage aan zowel de formulering als de uitvoering van het inkoopplan en -beleid.
Bovendien voer je leveranciers- en contractmanagement uit en bouw je de visie op contractmanagement binnen de organisatie verder uit.
Je coördineert en leidt werkgroepen op een procesmatige wijze binnen KwadrantGroep om inkooptrajecten te realiseren. Daarnaast draag je continu bij aan het verbeteren van de afdeling en het inkoopproces.

Dit ben jij
Je bent gedreven door de visie dat de organisatie de best mogelijke ondersteuning verdient en streeft naar continue kwaliteitsverbeteringen. Innovatief als je bent, weet je nieuwe concepten te vertalen naar de praktijk binnen de organisatie.
Met jouw dynamische en communicatief sterke persoonlijkheid zet je de voorgestelde koers met vertrouwen uiteen en weet je deze te verdedigen. Je bent proactief, resultaatgericht en klantgericht. Verder heb je:

-            Een afgeronde HBO/WO-opleiding bij voorkeur aangevuld met relevante opleidingen op het gebied van inkoop;
-            Je beschikt over 5 jaar werkervaring in een inkoopfunctie;
-            Je hebt kennis van methoden en standaards op het gebied van inkoop en contractmanagement en houdt vakinhoudelijke ontwikkelingen bij;
-            Je hebt een brede kennis van de organisatie, organisatiedoelen, de bestuurlijke organisatie binnen het concern en van de productaanbieders.

Waarom KwadrantGroep
- Je krijgt een contract tot 1-1-2026 met uitzicht op vast dienstverband, uren doen we graag in overleg met jou;
- Salaris conform cao VVT, FWG 55. Salaris ligt tussen de €3.504-€5.029 (o.b.v. 36-urige werkweek);
- Mogelijkheid om hybride te werken, je ontvangt een laptop en mobiel van ons;
- Een open, informele en collegiale cultuur met korte communicatielijnen;
- Een uitdagende, zelfstandige baan in een volop in ontwikkelende zijnde organisatie;
- Je hebt 237 verlofuren op fulltime basis (36 uur per week);
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder reiskostenvergoeding, 8% vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, een collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, vergoeding voor een fitnessabonnement, fietsregeling, korting op je telefoonabonnement;
- Fiscale uitruil met mogelijkheid tot het voordelig aanschaffen van een fiets, laptop of tablet en voordeel op geselecteerde vakanties;
- Ruime ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden. Onder meer online trainingen via Goodhabitz, verplichte scholingen op maat.

Solliciteer
Direct enthousiast geworden? Solliciteer dan via ons sollicitatieformulier. We vragen hierbij om jouw cv en motivatiebrief. Je kunt solliciteren tot 25 september 2024.

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Stefan Plantinga, Manager Diensten, je kunt hem bereiken op 06-15138654.

Referentienummer:
137.07.24
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Dag
Contactpersonen:
HR Services
tel.: 0885120330
Terug naar boven