Kwadrantgroep

Manager vastgoedbeheer en onderhoud

Wat ga je doen
Als manager van deze afdeling heb je contacten binnen en buiten de organisatie. Thema’s als ver/nieuwbouw, energie, duurzaamheid en investeringen zijn aan de orde van de dag. Jij weet je stakeholders, collega’s en medewerkers met een duidelijke en vernieuwende visie te enthousiasmeren en te inspireren.

Je geeft leiding aan een team vastgoedadviseurs waarmee je regie voert op- en advies geeft over het beheer en onderhoud van het vastgoed. Je draagt bij aan het realiseren van een toekomstbestendig vastgoedaanbod. Daarnaast geef je leiding aan de technisch beheerders die (meer complexe) onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan gebouwen en inventaris verrichten.

Samen met je team ontwikkel je beleid op operationele klantvragen en tactische vastgoedvraagstukken. Dat doe je vanuit een meerjarenplan die je zelf opstelt. Je doet dit met een nieuwe manier van kijken en een nieuwe manier van handelen.

Jij bent ook verantwoordelijk voor de aansturing van de afdelingen vastgoed en -onderhoud bestaande uit 5 vastgoedadviseurs en de technisch beheerders op de woonzorglocaties. Als teamleider zoek je de balans tussen coachen, sturen en ondersteunen. Jouw doel is om het vastgoedaanbod te onderhouden, te realiseren en toekomstbestendig te krijgen.

Dit ben jij
Natuurlijk heb je oprechte passie voor je vak. Je kunt je goed bewegen in een dynamische werksetting en zoekt proactief naar nieuwe mogelijkheden. Je communiceert makkelijk op alle niveaus met zowel interne als externe partners. Verder:
- Je bent in het bezit van een vakgerichte hbo-opleiding (vastgoed/facilitair) aangevuld met passende vervolgopleiding;
- Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare leidinggevende werkervaring;
- Je hebt kennis van zaken. Vakinhoudelijk ben je sterk en kwaliteitsbewust. Je hebt een overtuigende visie op de vastgoedmarkt en bent sterk in de doorvertaling naar projecten en bedrijfsprocessen;
- Je bent een ondernemende, inspirerende manager met een coachende stijl van leidinggeven;
- Je kunt prioriteiten stellen en bent creatief in het vinden van mogelijkheden waarbij je de zelfredzaamheid van teams stimuleert;
- Je beheert en stuurt op het budget van de afdelingen en locatie. Je bewaakt de kwaliteit van de werkzaamheden en resultaten;
- Je signaleert in- en externe ontwikkelingen en veranderende wet- en regelgeving.

Waarom KwadrantGroep
- Een contract voor onbepaalde tijd voor 32-36 uur per week;
- Je word ingedeeld in functieschaal FWG 60 cao VVT €3.862 - €5.733 passend bij jouw kennis en ervaring;
- Volop de ruimte voor eigen initiatief en voor je persoonlijke ontwikkeling;
- Plus nog veel meer voordelen, zoals reiskosten- en thuiswerkvergoeding, 237 verlofuren (bij 36 uur), budget voor een thuiswerkplek, pensioenopbouw, 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en leuke extra's met belastingvoordeel zoals sportabonnement, fiets en verschillende cadeaubonnen.


Solliciteer!

Direct enthousiast geworden en is deze baan jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan online op deze vacature via de sollicitatiebutton en stuur je cv en motivatiebrief mee. Je kunt solliciteren tot en met 9 oktober.  

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marianne Bijlstra- de Roos, Recruiter, telefoonnummer 06-11040571 .

 

Referentienummer:
135.07.24
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Contactpersonen:
HR Services
tel.: 0885120330
Terug naar boven